Corona Update 19 December 2021

Beste leden,

Vanaf zondag 19 december 2021 zijn er nieuwe corona maatregelen ingegaan die ook invloed hebben op onze sport. Zie hieronder wat er nog wel én niet mogelijk is op ons park;

  • Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar buiten sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis en padel met 2 volwassenen blijft dus mogelijk en kan veilig op 1.5 meter afstand. Verder geldt: geen fysiek contact, ga niet samen op het bankje zitten, geef geen high fives en wissel niet van baanhelft. 
  • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen (excl. trainer).
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen buiten sporten (vrij spelen en trainen) en onderlinge wedstrijden spelen op de eigen club. Hiervoor geldt geen maximale groepsgrootte. 
  • Competities en toernooien worden per direct stilgelegd. Dit geldt voor de Wintercompetities Zuid, Noord-West en Padel en de KNLTB Junioren Tour.
  • Kantines moet gesloten zijn, maar er mag wel gebruik worden gemaakt van de toiletten.   

Tennis in de hal is dus niet meer toegestaan. Onze buiten banen mogen we gebruiken van 05:00 tot 17:00 uur. De nieuwe maatregelen gelden tot en met 14 januari 2022.

Wij wensen jullie prettige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2022, een jaar waarvoor wij de hoop uitspreken jullie weer in grote getale op ons park te moge begroeten.

Met sportieve groet,

Bestuur TC Bocholtz