Nieuwsbrief December 2022

Nieuwsbrief TC Bocholtz

In deze laatste nieuwsbrief van het jaar maken we graag gebruik van de gelegenheid om jullie fijne feestdagen te wensen, brengen we de nieuwe TC Bocholtz clubkleding onder jullie aandacht en blikken we vooruit op 2023. Een nieuw jaar, maar bovenal het jaar waarin wij het 50-jarig jubileum van onze vereniging uitgebreid gaan vieren. In deze nieuwsbrief tevens nog een laatste oproep om aan te melden voor de voorjaarscompetitie. Tenslotte hebben we ook minder leuk nieuws en dat is dat we op zoek zijn naar een nieuwe trainer.

Clubkleding

Komend jaar vieren wij een mooie mijlpaal met 50-jaar TC Bocholtz. En uiteraard steken we ons ‘in het nieuw’ om dat zo goed mogelijk te kunnen doen. In samenwerking met Ivo’s Sportshop bieden we een clublijn aan van het merk Erima. Voor volwassenen en kinderen is er een team korte broek, t-shirt, trainingspak en trainingstop. Voor volwassenen is er tevens een polo-shirt beschikbaar. In de bijlage treffen jullie de fraaie nieuwe kledinglijn aan.

Op de genoemde prijzen ontvangen we 25% clubkorting op de teamkleding. De prijs van het clublogo zal €5 bedragen.

Zorg ervoor dat je (samen met je teamgenoten) flitsend aan de start kunt van het nieuwe seizoen en bestel voor eind januari bij Ivo’s Sportshop in Simpelveld. Ga naar folder clubkleding

50 Jaar TC Bocholtz

We bestaan 50 jaar en dat laten we niet ongemerkt aan ons voorbij gaan! De afgelopen tijd is er achter de schermen reeds hard gewerkt aan een programma voor het komende seizoen. We zullen op vele momenten tijdens het jaar stilstaan bij dit bijzondere jubileum, in een programma dat tegemoet komt aan de wensen van jong en oud. We lichten hieronder alvast een tipje van de sluier.

Winterwandeling

Op zondag 29 januari trappen we het jubileumjaar af met een winterwandeling. We vertrekken om 13u vanuit de kantine van onze tennisclub. Na een wandeling van ca 10km over goed begaanbare wegen (met onderweg een pauzeplek voor koffie en iets lekkers) maken we er in de kantine nog een gezellige nazit van. Op die middag wordt dan het jubileumlogo en het volledige jubileumprogramma bekend gemaakt.

Meld je aan middels een berichtje aan bestuur@tc-bocholtz.nl. Familie en vrienden zijn zeker welkom!

Save-the-dates (7 t/m 9 juli en 9 september)

Op 29 januari horen jullie meer over het jubileumprogramma voor het hele seizoen. Vandaag vragen we echter al om een heel groot kruis te zetten in jullie agenda’s voor het weekend van 7, 8 en 9 juli (dan vindt namelijk ons feestweekend plaats) en zondag 9 september (dan krijgen we een heeeeeeeele goede tennisser over de vloer voor een clinic).

Voorjaar Competitie 2023

Voor veel spelers betekent competitie spelen een teamprestatie neerzetten, onderlinge concurrentie en trainen voor een doel, maar ook gezelligheid en genieten van de lentezon. Daarom hopen we dat jullie weer inschrijven voor komend tennisvoorjaar.

De teamcaptains zijn enige tijd geleden per mail geïnformeerd over de diverse beschikbare competitievormen. De voorjaarscompetitie vindt plaats op de volgende speeldagen.

Laat per mail weten:

  • of je door wilt gaan met je team
  • wie er allemaal in het team zit

Zodat we het team met bijhorende spelers kunnen aanmelden.

Wil je een nieuw team aanmelden of heb je andere vragen mbt het spelen van competitie neem dan even contact op met:

Ben Spelthaen

+31 (0)6 22221130

Ben.spelthaen@home.nl

 

Afscheid Bjorn Elings

Onlangs heeft Bjorn Elings aan het bestuur te kennen gegeven dat hij z’n werkzaamheden als clubmanager bij Arenal Kerkrade (bij de meesten bekend als ‘Dentgenbach’) niet langer kan combineren met het trainerschap bij TC Bocholtz. Wij danken Bjorn voor zijn inzet en toewijding gedurende deze jaren. De zoektocht naar een nieuwe trainer loopt inmiddels.

Fijne Feestdagen!!

Voor nu wensen wij jullie een zalig kerstfeest en alvast alle goeds voor 2023! Samen gaan we er een onvergetelijk jublieumjaar van maken.