Seizoensafsluiting 2021 gaat helaas niet door!

Beste TCB'er,

Helaas doen de huidige corona-maatregelen ons besluiten de seizoensafsluiting dit jaar niet te laten doorgaan.

De Italiaanse Wijnproeverij stellen wij uit tot een geschikter moment. Zodra er weer mogelijkheden zijn om een gezellige, onbevangen avond te organiseren, prikken wij een nieuwe datum en zullen wij de 35 leden die reeds aangemeld waren benaderen of dit in hun planning past. Voor de leden die nu geen deelname gepland hadden komt er een nieuwe mogelijkheid en sluitingsdatum voor eventuele inschrijving.

Voor nu betekent dit bericht een, helaas, stille sluiting van het seizoen 2021. Rest ons jullie het allerbeste te wensen voor de komende tijd en zeker ook voor de Feestdagen en aansluitend voor 2022!

Tot gauw!