TC Bocholtz biedt Zomer Challenge aan

Heb je zomerstop bij je voetbalvereniging? Sport je normaliter binnen en wil je deze zomer naar buiten? Of heb je een steuntje in de rug nodig om je tennisracket weer van zolder te halen? Dan is deze aanbieding van TC Bocholtz beslist iets voor jou!

TC Bocholtz biedt een compact lidmaatschap aan in de maanden juni tot en met augustus waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Voor volwassenen kost het zomerlidmaatschap EUR 40. Voor EUR 35 extra volg je drie proeftrainingen van een van onze tennistrainers. Met de Zomer Challenge word je tevens lid van de KNLTB. Je mag dus deelnemen aan de twee tennistoernooien die we deze zomer in Bocholtz organiseren.

De TC Bocholtz Zomer Challenge is ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van hun sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Voor kinderen bieden we een pakket aan met 5 tennislessen, waarbij een van de lessen plaatsvindt tijdens ons TC Bocholtz TennisCamp in het weekend van 14 t/m 16 juli. De kosten voor het jeugdlidmaatschap inclusief 5 lessen bedragen EUR 40.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven of met vrienden / teamgenoten. Voor meer informatie of aanmelden, stuur een berichtje naar bestuur@tc-bocholtz.nl. Of kom gerust even vrijblijvend kijken op ons tenniscomplex aan de Aretsbosweg op onze inloopavonden op maandag 5 en 12 juni vanaf 19u. Wij leggen alvast rackets en ballen klaar!